1. A földönkívüli faj fogvatartott egyedét vízzel (H2O) kell életben tartani. Mi mást lélegeznének, mint oxigént és nitrogént, a földi keverésben. A rovarszerű földönkívüliek vére természetesen piros. Szemhéjukkal ugyanúgy pislognak, mint egy földi emlős.

2. A megszálló földönkívüliek az uralmuk alatt tartott gyerekekkel használt színesfémet gyűjtetnek és hordatnak össze.

3. Az 1-2 éve lerombolt infrastruktúrával működő Földön minden épületben minden éjjel van világítás.

4. Az ellenséges banda fogvatartott tagját 2-3 nap után már el kell engedni segítőként egy expedícióra a “jó”csapattal. Ha valamelyik tagot egy óvatlan pillanatban leütve elmenekül,
jól meg kell lepődni rajta.

5. Mindig van olyan orvos/bajtárs, akit a többieknek kell lefejteni a halott katonáról, mert magától nem tudja abbahagyni a szívmasszázst. Szerencsétlenebb esetekben a “lefejtőre” rá is támad.

6. Az USA-t megtámadó földönkívülieket mindig a függetlenségi háborút kezdő amerikaiakra támadó britekhez kell hasonlítani.

7. Ha az évadokat 3 hónap választja el egymástól, akkor a gyerekszínészek közben legalább 1-2 évet öregszenek.

8. Földönkívüliek által megszállt bolygón, ahol amazok űrhajókkal repkednek és lépegető óriásrobotokkal járőrőznek, simán le lehet vezetni 300 mérföldet konvojban, éjszaka, világítással és hangos gépjárművekkel anélkül, hogy fennakadnánk a rostán.

9. Posztapokaliptikus világban is van kapacitás arra, hogy volt katonáknak újra egyenruhát szerezzenek, és a saját nevük legyen a tépőzáras névtáblán.

10. Lezuhant kisrepülőgépben csak akkor lángol fel a tűz, amikor minden fontosabb szereplő magához tért az agyrázkódásból.

11. Egy tudós mindenhez ért. Ha nukleáris reaktorokra van specializálva, attól még genetikai ismeretei is vannak, amelyekkel ki tudja szűrni az alien DNS-t az emberi minták közül.

12. Viszkit csak minden korty után grimaszolva lehet inni.

13. Amint valaki felébred egy kórházi ágyon, azonnal ki kell húznia a saját karjából az infúziót, fel kell öltöznie, és el kell indulnia a küldetésére.

14. Minden földönkívüli űrhajó belül nyirkos, köd gomolyog a padlóján, füst száll le a plafonról, és fortyogó, cuppogó hang hallatszik valahonnan.

15. Ismeretlen számú évig tartó alien-ember háború után még mindig könnyen találni hatalmas élelmiszer-készleteket, és a fegyverekbe is van bőven töltény anélkül, hogy újabb laktanyákat kellene felfedezni és kirámolni.

16. Az emberekhez hasonlóan a haldokló (aranyos) alient is defibrillátorral és szívmasszázzsal kell újraéleszteni.

FS

Reklámok